Hur spelar man TEXAS HOLDEM

Dessa är de livsviktiga reglerna för Texas Hold dem poker. Röran, avtalet och den BlindsThe återförsäljaren hasar ett kortdäck för det normala 52.
främst Texas Hold dem som online-pokerlekar börjar med de två spelarna in mot det vänstert av återförsäljaren (knappen) som förlägger en fast summa av kassa in i korten för krukan framåt, handlas som allra garantan att det finns lite att spela för på varje hand.
Detta är bekant som ”posta rullgardinerna.”, Upprepade gånger ”det först blint”, — deltagaren in mot det vänstert av återförsäljaren — ställen delvist av minimivad och ”den i andra hand blinda” lönelyften den fulla mest minst vad.
Varje deltagare ges två kort, framsida ner.

Dessa känns igen som ”hålkorten. ”Börjar att slå vad
En runda av att slå vad går på att börja vid vägen av spelaren in mot det vänstert av tvåna vem postade rullgardinerna. Spelare kan kalla, lyfta eller vika på vilken tid det är deras möjlighet att lägga en vad. Misslyckandet
Efter den initiala dobbelrundan tar återförsäljaren bort det maximala kortet av däcket. Detta är bekant som att bränna kortet och utförs för att se till, att inget observerar av en slump det bästa kortet, och för att hjälpa stoppfusk.
Återförsäljaren after som kastar de följande tre korten som är med textsidan upp över tabellen. Dessa lekkort är bekanta som ”misslyckandet.”, Dessa kort är ”gemenskap cards” alla att indikera och den flerfaldiga canen (och skall), för att använda dem tillsammans med deras personliga hålkort för att bygga den mest utmärkta handen. En annan runda av att slå vad
Efter misslyckandet händer en som är rundare av att slå vad och att börja med deltagaren in mot det vänstert av återförsäljaren (knappen). , efter här spelare har kunnat kontrollera, går att kalla, lyfta eller vika på vilken tid den är deras, rundan som ska slå vad. Fjärde gata
Återförsäljaren bränner ett extra kort och spelar andra som är med textsidan upp mot tabellen. Detta det fjärde gemenskapkortet, är bekant som den fjärde gatan ”för vänden” annars ”.”,

Spelaren in mot det vänstert av återförsäljaren (knappen) börjar den tredje rundan av att slå vad. Femte gata
Återförsäljaren bränner ett extra kort tidigare än förlägga det avslutande med textsidan upp kortet över tabellen. Detta kort är bekant som ”floden” annars ”den femte gatan. ”Sista online-slå vad och vinnaren
Spelare på burk på denna tid använder någon blandning av sju kort — de fem gemenskapkorten såväl som de två hålkorten identifierade bara till dem — att att bygga den mest utmärkta sannolika fem-kort pokerhanden.
Fjärde såväl som finalrundan av att slå vad börjar vid vägen av spelaren in mot det vänstert av återförsäljaren (knappen).

När den sista dobbelrundan, varje spelare, som blir bakom i leken, avslöjer deras händer. Spelaren, som avslutade först vad eller annars deltagaren, som avslutade den sista lönelyften, ställer ut deras hand initialt.
Spelaren med hjälp av den mest utmärkta handen segrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar