Spelar Texas Holdem som ett PRO

Mest folk ser att player No Limit Texas Holdem, med theoreticiansna bland oss rör sig mot Limit Poker. Pot Limit poker är ofta rabatterade men är ett värdigt sätt att spela mot lös aggressiv spelare av den anledningen att de är oförmögna att satsa du av floppen. Bortse inte chansen som erbjuds av Pot Limit Texas Holdem, dess verkligen No Limit men med billiga floppar. Dess stora att se den bästa handen ute. Detta heter ”mutter handen” eller bara ”nötter”. Det är ganska ovanligt att hålla denna hand, men magnifik när du har det och någon stakes på dig. Om du hela tiden vet vad den bästa handen kan vara då vet du hur långt du är från det, hur sannolik du är att hålla den och vad oddsen att någon piska din hand är.

I de sällsynta fall tycker du verkligen själv med nötter sedan satsa det fast i hopp om takers. Identifiera betydelsen av tabellen position och använda den klokt. Bra tabell läge kombinerat med en lämplig betting plan är mer betydande än de kort du håller. De flesta spelare vet inte ens vad tabellen läge är. Liggande är en viktig del av spelet. Lär dig att göra det, och bluffa regelbundet är det enda sättet att vinna långsiktigt. Används i samband med tabellen position kan det vara en operativ plan. Om du fastna ut ibland som inte är så dumt heller som jag ska förklara i spela stil punkt nedan. Ersätter din spelar stil. Nästan alla du stöter på i online Texas Holdem har en stil och minnen med den.

I ingen tid alls du kunna identifiera spelstil för vad det är, och spela counter att det med detta. Den mest ömsesidigt spelstil är en Rock. Någon som väntar på den bästa start kort och spelar dem. De är lätta att upptäcka, och lätt att smita. I låg limit spel lägga undan din uppmärksamhet och komma ut med säga $10 före floppen fem gånger på trav, oavsett vad du har men börjar med olyckligt kort. De första 2 eller 3 gånger du gör detta hittar du sannolikt alla vik, särskilt de som har observerat du sitta där för ett par rundor. Förr eller senare kommer att ha stulit några persienner och kanske även vissa satsningar dina fiender bomull på och ringa. Om du förlorar är på denna punkt det ingen dålig sak. När de ser att du har ingenting de antar du är en idiot och markdown din framtida play.

Det är nyckeln, med identitet för en sucker som du kan verkligen rensa upp när du träffar en hyfsad hand eftersom folk minns ditt hemska spelar tidigare i spelet. En gång du evolution i Texas Holdem hittar du spelarna på högre insatser med hjälp av alla dessa taktik. Dina motståndare blir successivt svårt att läsa. De bästa spelarna använda blandningar av ovanstående. Anteckningen till alla nya spelare har till att börja lågt, verkligen låg gräns och flytta inte upp tills du bevisa för dig själv som du kan vinna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar